Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door 'de Walvisvaarder van Ameland' met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. 'de Walvisvaarder van Ameland' verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door 'de Walvisvaarder van Ameland' worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

'de Walvisvaarder van Ameland' aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. 'de Walvisvaarder van Ameland' aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van 'de Walvisvaarder van Ameland' opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel 'de Walvisvaarder van Ameland' alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is 'de Walvisvaarder van Ameland' niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites (links) die niet door 'de Walvisvaarder van Ameland' worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel 'de Walvisvaarder van Ameland' uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door 'de Walvisvaarder van Ameland' worden onderhouden wordt afgewezen.

 

Colofon

Dit is de officiële website van 'de Walvisvaarder van Ameland'.

Deze site verschijnt onder redactie en verantwoordelijkheid van 'de Walvisvaarder van Ameland'.

De inhoud van deze website, zoals tekst- en beeldmateriaal, is copyright van 'de Walvisvaarder van Ameland', dan wel copyright van de respectievelijke eigenaar.

Concept, vormgeving en ontwikkeling van deze website © 18 april 2011 (2e versie)